【イベント情報】4/26 「Aligot in Tokyo」 フランス名物アリゴ、チーズ、シャルキュトリー、ワイン飲み放題

🇫🇷🍷 ALIGOT IN TOKYO – 4月26日(土)渋谷で開催! 🧀🥖
こんにちは、東京に住んでいるフランス料理好きの皆さん!
私はマックスと申します。フランスのカンタル地方、オーリヤック出身で、現在は渋谷のフレンチレストラン「Le Comptoir」で働いています。
今回は地元の伝統的な料理を楽しめるイベントを開催します!
➡️ 手作りのアリゴ(チーズ入りマッシュポテト)&ソーセージ
➡️ フランス産のチーズ&シャルキュトリープレート
➡️ そしてなんと…**ワイン飲み放題!**🍷🇫🇷
🕕 18:00〜21:30
💸 8,500円(税込み)
📍 渋谷 Le Comptoir
美味しい料理とワインを楽しみながら、楽しい夜を一緒に過ごしましょう!
お会いできるのを楽しみにしています!
マックスより 🧀✨
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🇬🇧 ENGLISH VERSION:
🇫🇷🍷 ALIGOT IN TOKYO – Friday, April 26th in Shibuya! 🧀🥖
Hey French food lovers in Tokyo!
My name is Max, I’m originally from Aurillac in the Cantal (yes, the land of aligot and stinky cheese 😄), and I’m currently working at a French restaurant in Shibuya called Le Comptoir.
On Saturday, April 26th, we’re hosting a special event to share some delicious regional specialties from my hometown:
➡️ Homemade Aligot with sausage, just like in the French countryside
➡️ Cheese & charcuterie boards
➡️ And of course... all-you-can-drink wine 🍷🇫🇷
🕕 From 6:00PM to 9:30PM
💸 8,500 yen all-inclusive
📍 Le Comptoir, Shibuya
Come with friends, your best French vibes, and let’s enjoy a proper cheesy, meaty, wine-filled night together 🇫🇷🧀🍷
Hope to see you there!
Max